Omschrijving

In de workshops voor teams combineren we onze expertise op het gebied teamcoaching en communicatietraining met mindfulnessbeoefening, waardoor de deelnemers niet alleen begrijpen maar ook van binnenuit ervaren wat werkt (en wat niet) in de communicatie. Doel is een significante bijdrage te leveren aan ieders motivatie en werkplezier en aan het effectiever functioneren van zowel individuele teamleden als het team als geheel.

Programma

De workshops kennismaken met mindfulness voor teams zijn altijd op maat. Neem contact op voor overleg. In elke workshop wordt een combinatie van presentatie, interactie en oefening aangeboden. Thema’s zijn: mindfulness inleiding en achtergrond; stress en mindfulness: hoe werkt stress in het lichaam, invloed op denken en┬áhandelen; mindfulness in het team: bruikbaarheid en toepasbaarheid op de werkvloer.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor teams die behoefte hebben aan meer onderlinge verbinding, betere samenwerking en communicatie of gezonde conflicthantering. Ook zeer geschikt voor teams die door omstandigheden – zoals reorganisaties of veranderende eisen uit de externe omgeving – onder druk staan en waar uitval door stress of overbelasting dreigt.