Startdatum

Donderdag 6 oktober
10:00 - 16.00
Andere startdagen »

Alle data op een rij

6, 7, 8 en 9 oktober 2022. Tijd: 10.00 - 16.00 uur. Locatie: Aan het Zandpad, Glimmen

Trainer

Op onze mooie locatie. In deze vierdaagse oefenen we om ons natuurlijk vermogen tot mildheid en (zelf)compassie te vergroten met behulp van praktische en veelal eeuwenoude mildheidsoefeningen. De dagen zijn gebaseerd op het Mindfulness Based Compassionate Living (MBCL) programma van Frits Koster en Erik van den Brink.

De training is geschikt als je eerder een basistraining mindfulness hebt gedaan.

“Heel hartelijk dank voor de prachtige dagen, de mooie oefeningen, je openhartige begeleiding. Ik heb er van gesmuld. De compassie training en de wijze waarop je het gaf, inspireert me”. Hiske

“Het was een sprong in het diepe om me in te schrijven voor de 4 daagse compassietraining. Blij dat ik de sprong gewaagd heb want de 4 dagen waren rijk, diep en waardevol.
Daarnaast heb ik een soort van  “gereedschap” meegekregen voor de moeilijke momenten die zich kunnen aandienen in het leven. Handvatten om een sterke rug te ontwikkelen waar ik op kan vertrouwen en een zachte voorkant om mezelf en anderen met compassie tegemoet te kunnen treden.. Om me 4 dagen onder te kunnen dompelen in een kleine groep met Annetje als ervaren en deskundige trainer met een warm hart was een geschenk voor mezelf”.   Foekje

In een rustige prettige setting maak je kennis met compassie in theorie, maar vooral in de praktijk. We doen geleide meditaties, en schrijfoefeningen die we nabespreken. Er is ook ruimte voor stilte, rust en buiten zijn. Dus hoewel er wel interactie is, is de sfeer die van een retraite. Een compassievol cadeau aan jezelf!

In de mooie omgeving zijn verschillende fijne B&B’s. Wij adviseren je graag.

Kosten: De kosten van de vierdaagse bedragen: € 495,- voor particulieren. Voor organisaties is het tarief € 990,-  Bij de kosten is inbegrepen een werkboek en audio opnames van de geleide meditaties.

Lees meer »