Heb je een compassietraining gevolgd en behoefte aan een regelmatige oefengroep, waarin je samen met anderen de diepte in kunt? Dan is dit een mogelijkheid. Een combinatie van samen oefenen, teksten bestuderen en les. Steeds is er een thema waar we ons in verdiepen. Voor de maand er na krijg je oefensuggesties en inspirerend leesvoer. Deze training bestaat uit 8 bijeenkomsten met een maandelijkse frequentie op donderdagavond van 19.30 – 22.00 uur. Bij de vervolgtraining is een stiltedag compassie en mildheid inbegrepen.

De compassievervolgtraining start in het voorjaar en loopt door na de zomervakantie. De eerstvolgende groep start op 14 maart. Heb je interesse: neem contact met ons op!

Kosten € 560,- incl stiltedag met verzorgde lunch.

Kleine impressie van een bijeenkomst

Het licht is rond

Het licht is rond en rolt naar alle kanten
de bergen op en af, de dalen door,
de wezens in en uit en langs de planten
stijgt het de bomen in en gaat het alles voor.
Waarheen? Ik vraag dat niet, ik kom, ik ga,
omdat mijn handen en mijn voeten,
mijn ogen en mijn hart zo moeten
en ik het licht nu eenmaal zo versta.

– Pierre Kemp

“In de compassie vervolgtraining (een groep met een maandelijkse frequentie) oefenden we afgelopen donderdag met het thema ‘ruimte en open gewaarzijn’. Dit gedicht van Pierre Kemp las ik voor aan het begin van de bijeenkomst, terwijl de regen op het dak kletterde. Na een stille oefening gingen we naar buiten, waar het helemaal was opengetrokken, om de lucht en het licht ook aan den lijve te ervaren. Wat een mooie avond!”

Startdata