Online zelfzorgprogramma, een praktische en lichte cursus.

Elke week een ruim uur de tijd nemen voor jezelf en jouw welzijn.

“Het heeft ons vanochtend echt goed gedaan. Nogmaals bedankt ook namens Edith. We kijken uit naar volgende week. “Bert

Hoe kan goede zelfzorg eruitzien in de uitdagende omstandigheden van deze maanden? In 6 wekelijkse sessies van 75 minuten oefenen we ons om gezond om te gaan met stress. Meer rust en ontspanning te creëren. Zodat we gezond het voorjaar in kunnen gaan. Zeer geschikt als je al eens een mindfulnesstraining hebt gevolgd en het oefenen wilt opfrissen of weer oppakken. Ook geschikt als mindfulness nieuw voor je is en je er onder deskundige begeleiding kennis mee wilt maken. 

De coronatijd vraagt veel van ons allemaal. Daarom willen we je graag ondersteunen om de komende maanden goed door te komen. Met een nieuw online zelfzorg-programma. Het programma is gebaseerd op mindfulness- en zelfcompassietrainingen. We doen verschillende oefeningen: begeleide meditaties en korte oefeningen die je ook in je leven van alledag kunt gebruiken om jezelf te ontspannen en kalmeren. Hiernaast krijg je achtergronden over stress en ontspanning en tips voor het dagelijks leven.

“Dank je wel, ook voor de ‘meer meditatie’. Wat een prachtige metafoor en vergelijking voor alles wat je denkt en voelt met aan het eind de zekerheid dat het weer goed komt! Bedankt voor dit fijne uur.” Janny

 

Startdata

Geen trainingen