Startdatum

Woensdag 26 januari
10:00 - 16:00
Andere startdagen »

Alle data op een rij

Data: 26, 27, 28, 29, 30 januari 2022.  Tijd: 10.00 - 16.00 uur. Locatie:  'Aan het Zandpad' Glimmen  

Trainer

Deze intensieve training van 1 week is misschien wat voor jou als je het prettig vindt er helemaal in te duiken. Of als het lastig voor je is je 8 weken lang vrij te maken voor een basistraining mindfulness.
Je volgt het hele programma (MBSR) in een week (dinsdag t/m zaterdag), met een stiltedag op de zaterdag.  Je krijgt al het materiaal van de basistraining zodat je er na deze week mee verder kunt,  of het programma op je eigen tempo nog eens kunt doorlopen.
Ook als je eerder een 8-weekse mindfulness training hebt gevolgd en behoefte hebt aan herhaling en verdieping ben je van harte welkom.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

MBSR is een effectief, wetenschappelijk onderbouwd (evidence based) programma bij stress, chronische pijn, moeheid, onzekerheid, depressie of angst. En voor iedereen die meer kwaliteit van leven wil, ook zonder specifieke klachten.

Praktisch

De basistraining mindfulness is een oefenprogramma onder deskundige begeleiding in een kleine groep. De mindfulness intensive bestaat uit een voorgesprek, 8 dagdelen training en een stiltedag op donderdag.

Locatie Aan het Zandpad Hoge Hereweg 27 Glimmen

De trainers van De Werkschuur zijn gecertificeerd trainer MBSR/MBCT en opgeleid bij gerenommeerde opleiders op het gebied van Mindfulness en compassie. O.a. bij het Instituut voor Mindfulness o.l.v. Johan Tinge. Deze opleiding levert goed gekwalificeerde en ervaren trainers af, die naast een universitaire of hbo scholing in een van de menswetenschappen ook een langjarige training in meditatietechnieken (meestal vipassana of zenmeditatie) hebben. De trainers zijn VMBN categorie 1 gecertificeerd, de beroepsvereniging van mindfulness trainers.

In een vrijblijvend voorgesprek kun je kennismaken met Annetje Brunner en je vragen stellen.

Kosten van de mindfulness intensive: € 590,-  voor particulieren. Voor organisaties/werkgevers is het tarief  € 990,-. excl. btw. Het cursusbedrag is incl. werkboek en audio-opnames, koffie, thee, lekkers en verzorgde lunch op de stiltedag.
De training wordt steeds vaker (ook op aanbeveling van bedrijfsartsen) door werkgevers vergoed. Kijk voor vergoedingen via de zorgverzekering bij:  vergoedingen

 

 

Lees meer »