Startdatum

Woensdag 26 januari
10:00 - 16:00
Andere startdagen »

Alle data op een rij

Data: 26, 27, 28, 29, 30 januari 2022.  Tijd: 10.00 - 16.00 uur. Locatie:  'Aan het Zandpad' Glimmen  
Op een gestructureerde en ontspannen manier anders om leren gaan met stress.
En op een prachtige plek.
Er is ook ruimte voor rust en buiten zijn. Dus hoewel er wel les en interactie is, is de sfeer die van een retraite.
Deze basistraining mindfulness in 5 dagen is misschien wat voor jou als het lastig voor je is je 8 weken lang vrij te maken voor een wekelijkse sessie, of wanneer je het prettig vindt er helemaal in te duiken.
Deskundige en persoonlijke begeleiding, in een kleine groep. Wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma. Altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Je volgt het hele programma (MBSR) in een week (woensdag t/m zondag), met een stiltedag op de zaterdag. Dagelijks van 10 – 16 uur. Je krijgt al het materiaal van de basistraining zodat je er na deze week mee verder kunt, of het programma op je eigen tempo nog eens kunt doorlopen.
Ook als je eerder een 8-weekse mindfulness training hebt gevolgd en behoefte hebt aan herhaling en verdieping ben je van harte welkom.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

MBSR is een effectief, wetenschappelijk onderbouwd (evidence based) programma bij stress, chronische pijn, moeheid, onzekerheid, depressie of angst. En voor iedereen die meer kwaliteit van leven wil, ook zonder specifieke klachten.

Praktisch

De basistraining mindfulness is een oefenprogramma onder deskundige begeleiding in een kleine groep. De mindfulness intensive bestaat uit een voorgesprek, 8 dagdelen training en een stiltedag (incl.. lunch) op zaterdag.

Locatie Aan het Zandpad Hoge Hereweg 27 Glimmen

In een vrijblijvend voorgesprek kun je kennismaken met Annetje Brunner en je vragen stellen.

Kosten van de mindfulness intensive: € 625,-  voor particulieren. Voor organisaties/werkgevers is het tarief  € 1090,-. excl. btw. Het cursusbedrag is incl. werkboek en audio-opnames, koffie, thee, lekkers en verzorgde lunch op de stiltedag.
De training wordt steeds vaker (ook op aanbeveling van bedrijfsartsen) door werkgevers vergoed. Kijk voor vergoedingen via de zorgverzekering bij: vergoedingen

 

 

 

Lees meer »