Hoe mindfulness en compassie te vergroten en concreet toe te passen in je leven en werk, die vertaalslag maken we bij De Werkschuur met veel plezier. Voor De Werkschuur werken meerdere senior trainers. We staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Er zijn meerdere startmomenten voor de basistraining mindfulness per seizoen. Als vervolg bieden we de Compassietraining naar het Mindful Based Compassionate Living programma (MBCL) van Frits Koster en Erik van den Brink. Erik van den Brink en Annetje Brunner geven deze training bij De Werkschuur. Een tweede vervolgtraining die we bij De Werkschuur aanbieden is de InterPersonal Mindfulness (IPM).

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je beoefening levend te houden met wekelijkse en maandelijkse meditatiegroepen en miniretraites. En bijscholingen (mindful yoga) of supervisie (MBCL) voor mindfulness trainers.

Ten slotte zijn we er trots op dat we sinds 2013 zwaarbelaste mantelzorgers mogen trainen in het project ‘mindfulness voor mantelzorgers’. Een prijswinnend project dat we in steeds meer gemeenten kunnen aanbieden en dat helemaal past bij onze missie: Mindfulness voor iedereen! Vanuit maatschappelijke betrokkenheid mensen in moeilijkere omstandigheden helpen inzicht te ontwikkelen en vaardigheden te leren waarop een leven lang teruggevallen kan worden.