Startdatum

Woensdag 27 oktober
13:30 - 16.00
Andere startdagen »

Alle data op een rij

27 oktober, 3, 10, 17, 24 november, 1, 8, 15 en 22 december 2021

Trainer

2 plaatsen.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

MBSR is een effectief, wetenschappelijk onderbouwd (evidence based) programma bij stress, chronische pijn, moeheid, onzekerheid, depressie of angst. En voor iedereen die meer kwaliteit van leven wil, ook zonder specifieke klachten.

Praktisch

De basistraining mindfulness is een oefenprogramma van 8 weken onder deskundige begeleiding in een kleine groep. De training bestaat uit een voorgesprek, 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een langere stiltebijeenkomst.

Locatie:  Aan het Zandpad, Hoge Hereweg 27, Glimmen

De trainers van De Werkschuur zijn gecertificeerd trainer MBSR/MBCT en opgeleid bij gerenommeerde opleiders op het gebied van Mindfulness en compassie. O.a. bij het Instituut voor Mindfulness o.l.v. Johan Tinge. Deze opleiding levert goed gekwalificeerde en ervaren trainers af, die naast een universitaire of hbo scholing in een van de menswetenschappen ook een langjarige training in meditatietechnieken (meestal vipassana of zenmeditatie) hebben. De trainers zijn VMBN categorie 1 gecertificeerd, de beroepsvereniging van mindfulness trainers.

In een vrijblijvend voorgesprek kun je kennismaken met de trainer en je vragen stellen.

Kosten van de training: € 560,-  voor particulieren. Voor organisaties/ werkgevers is het tarief  € 990,-.
De training wordt steeds vaker (ook op aanbeveling van bedrijfsartsen) door werkgevers vergoed. Kijk voor vergoedingen via de zorgverzekering op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.

Mantelzorger en woonachtig in Haren, Noordlaren of Onnen: deze training wordt je kosteloos aangeboden door de gemeente. Je betaalt alleen een kleine bijdrage voor het materiaal.

Lees meer »