Startdatum

Dinsdag 13 september
09:30 - 12.00
Andere startdagen »

Alle data op een rij

13, 20, 27 september, 4, 11 oktober, 1, 8, 15, 22 november 2022

1 plaats

Dinsdagochtend 9.30 – 12.00 uur.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

MBSR is een effectief, wetenschappelijk onderbouwd (evidence based) programma bij stress, chronische pijn, moeheid, onzekerheid, depressie of angst. En voor iedereen die meer kwaliteit van leven wil, ook zonder specifieke klachten.

Praktisch

De basistraining mindfulness is een oefenprogramma van 8 weken onder deskundige begeleiding in een kleine groep. De training bestaat uit een voorgesprek, 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltebijeenkomst.

Locatie:  Aan het Zandpad, Hoge Hereweg 27, Glimmen

De trainers van De Werkschuur zijn gecertificeerd trainer MBSR/MBCT en opgeleid bij gerenommeerde opleiders op het gebied van Mindfulness en compassie. O.a. bij het Instituut voor Mindfulness o.l.v. Johan Tinge. Deze opleiding levert goed gekwalificeerde en ervaren trainers af, die naast een universitaire of hbo scholing in een van de menswetenschappen ook een langjarige training in meditatietechnieken (meestal vipassana of zenmeditatie) hebben. De trainers zijn VMBN categorie 1 gecertificeerd, de beroepsvereniging van mindfulness trainers.

In een vrijblijvend voorgesprek kun je kennismaken met Annetje Brunner, de trainer en je vragen stellen.

Kosten van de training: € 575,-  voor particulieren. Voor organisaties/ werkgevers is het tarief  € 990,-.
De training wordt steeds vaker (ook op aanbeveling van bedrijfsartsen) door werkgevers vergoed. Kijk voor vergoedingen via de zorgverzekering op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.

Lees meer »