Startdatum

Zaterdag 16 juli
10:00 - 16:00
Andere startdagen »

Alle data op een rij

16, 17, 18, 19 (stiltedag) en 20 juli 2022.  Tijd: 10.00 - 16.00 uur. Locatie: Aan het Zandpad, Glimmen  
VOL
16 – 20 juli. Dagelijks van 10-16 uur. Op een gestructureerde en ontspannen manier anders om leren gaan met stress. En op een prachtige plek. Er is ook ruimte voor rust en buiten zijn. Dus hoewel er wel les en interactie is, is de sfeer die van een retraite. Deze basistraining mindfulness in 1 week is misschien wat voor jou als het lastig voor je is je 8 weken lang vrij te maken voor een wekelijkse sessie, of wanneer je het prettig vindt er helemaal in te duiken.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

MBSR is een effectief, wetenschappelijk onderbouwd (evidence based) programma bij stress, chronische pijn, moeheid, onzekerheid, depressie of angst. En voor iedereen die meer kwaliteit van leven wil, ook zonder specifieke klachten.

Praktisch

De basistraining mindfulness is een oefenprogramma onder deskundige begeleiding in een kleine groep. De mindfulness intensive bestaat uit een voorgesprek, 8 dagdelen training en een stiltedag op de vierde dag.

Locatie ‘Atelier aan het Zandpad’, een sfeervolle groepsruimte gelegen in een prachtige tuin, te Glimmen. Tijdens de stiltebijeenkomst wandelen we in het nabijgelegen natuurgebied.

De trainers van De Werkschuur zijn gecertificeerd trainer MBSR/MBCT en opgeleid bij gerenommeerde opleiders op het gebied van mindfulness en compassie. O.a. bij het Instituut voor Mindfulness . Deze opleiding levert goed gekwalificeerde en ervaren trainers af, die naast een universitaire of hbo scholing in een van de menswetenschappen ook een langjarige training in meditatietechnieken (meestal vipassana of zenmeditatie) hebben. De trainers zijn VMBN categorie 1 gecertificeerd, de beroepsvereniging van mindfulness trainers.

In een vrijblijvend voorgesprek kun je kennismaken met jouw trainer Annetje Brunner en je vragen stellen.

Kosten van de mindfulness intensive: € 625,-  voor particulieren. Voor organisaties/ werkgevers is het tarief  € 1090,-. Het cursusbedrag is incl. werkboek en audio-opnames, koffie, thee, lekkers en verzorgde lunch op de stiltedag.
De training wordt steeds vaker (ook op aanbeveling van bedrijfsartsen) door werkgevers vergoed. Kijk voor vergoedingen via de zorgverzekering bij:  vergoedingen

 

Lees meer »