Startdatum

Dinsdag 28 januari
10:00 - 16:00
Andere startdagen »

Alle data op een rij

28, 29, 30 en 31 januari, 1 februari 2020.  Tijd: 10.00 - 16.00 uur. Locatie:  Vipassana Centrum, Kamerlingh Onnesstraat 71 Groningen

Trainer

Nog 2 plaatsen.
Deze intensieve training van 1 week is misschien wat voor jou als je het prettig vindt er helemaal in te duiken. Of als het lastig voor je is je 8 weken lang vrij te maken voor een basistraining mindfulness.
Je volgt het hele programma (MBSR) in een week (dinsdag t/m zaterdag), met een stiltedag op de vrijdag. Op deze stiltedag verzorgen wij ook een lekkere lunch. Je krijgt al het materiaal van de basistraining zodat je er na deze week mee verder kunt,  of het programma op je eigen tempo nog eens kunt doorlopen.
Ook als je eerder een 8-weekse mindfulness training hebt gevolgd en behoefte hebt aan herhaling en verdieping ben je van harte welkom.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

MBSR is een effectief, wetenschappelijk onderbouwd (evidence based) programma bij stress, chronische pijn, moeheid, onzekerheid, depressie of angst. En voor iedereen die meer kwaliteit van leven wil, ook zonder specifieke klachten.

Praktisch

De basistraining mindfulness is een oefenprogramma onder deskundige begeleiding in een kleine groep. De mindfulness intensive bestaat uit een voorgesprek, 8 dagdelen training en een stiltedag op donderdag.

Locatie ‘Vipassana Centrum, Kamerlingh Onnesstraat 71, Groningen

De trainers van De Werkschuur zijn gecertificeerd trainer MBSR/MBCT en opgeleid bij gerenommeerde opleiders op het gebied van Mindfulness en compassie. O.a. bij het Instituut voor Mindfulness o.l.v. Johan Tinge. Deze opleiding levert goed gekwalificeerde en ervaren trainers af, die naast een universitaire of hbo scholing in een van de menswetenschappen ook een langjarige training in meditatietechnieken (meestal vipassana of zenmeditatie) hebben. De trainers zijn VMBN categorie 1 gecertificeerd, de beroepsvereniging van mindfulness trainers.

In een vrijblijvend voorgesprek kun je kennismaken met de trainer en je vragen stellen.

Kosten van de mindfulness intensive: € 590,-  voor particulieren. Voor organisaties/ werkgevers is het tarief  € 990,-. excl. BTW  Het cursusbedrag is incl. werkboek en audio-opnames, koffie, thee, lekkers en verzorgde lunch op de stiltedag.
De training wordt steeds vaker (ook op aanbeveling van bedrijfsartsen) door werkgevers vergoed. Kijk voor vergoedingen via de zorgverzekering bij:  vergoedingen

Krappe beurs? We hanteren bij De Werkschuur het principe dat geld geen belemmering mag vormen om deel te nemen aan de mindfulness training. Particuliere deelnemers met een krappe beurs, jongeren en studenten betalen een bijdrage naar inkomen. Ook is gespreide betaling mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij het kennismakingsgesprek met de trainer.

 

 

Lees meer »