Startdatum

Donderdag 4 november
19:45 - 21.00 uur

Alle data op een rij

4, 11, 18, 25 november, 2, 9, 16, 23 december 2021 Online.

Online mindfulness programma, een praktische lichte cursus.

Elke week een ruim uur de tijd nemen voor jezelf en jouw welzijn.

Hoe kan goede zelfzorg eruitzien in de donkere herfst en wintermaanden? In 8 wekelijkse sessies van 75 minuten oefenen we ons om gezond om te gaan met stress en belasting. Meer rust en ontspanning te creëren. Zodat we mentaal gezond de winter doorkomen. Zeer geschikt als je al eens een mindfulnesstraining hebt gevolgd en het oefenen wilt opfrissen of weer oppakken. Ook geschikt als mindfulness nieuw voor je is en je er onder deskundige begeleiding kennis mee wilt maken. 

Het programma is gebaseerd op mindfulness- en zelfcompassietrainingen. We komen vanaf 4 november elke week vijf kwartier online bij elkaar (via ZOOM). We doen verschillende oefeningen: begeleide meditaties en korte oefeningen die je ook in je leven van alledag kunt gebruiken om jezelf te ontspannen en kalmeren. Hiernaast krijg je achtergronden over stress en ontspanning en tips voor het dagelijks leven.

“Hartelijk bedankt voor de fijne rustgevende les en deze oefening. Wordt gewaardeerd!” Lydia

“Ik vond het zeer nuttig en heb er veel aan gehad en geleerd. Heerlijk de ontspannenheid en de rust in mijn hoofd na een sessie. Ik zal proberen om middels een agenda naar jouw kalmerende audio te luisteren en hoop er structuur in te krijgen” Jeroen

Wat heb je nodig?

  1. Een ruimte waarin je wekelijks circa anderhalf uur (min of meer) ongestoord kunt zitten en evt. ook liggen
  2. Een computer, telefoon of tablet met camera en geluid.
  3. Als je een telefoon of tablet gebruikt heb je ook de ZOOM-app nodig. Deze is gratis te downloaden via de appstore. Op een computer/laptop heb je geen ZOOM-app nodig. Je krijgt van ons een korte en overzichtelijke handleiding voor het gebruik van ZOOM.
  4. Een goede, stabiele (wifi)verbinding.

Kosten € 190,- (inbegrepen: ondersteunende materialen en audio opnames van begeleide meditaties.)

 

Lees meer »