Startdatum

Donderdag 17 februari
19:30 - 20.45 uur
Andere startdagen »

Alle data op een rij

17, 24 februari, 3, 10, 17, 24, 31 maart, 7 april 2022 Online.

Trainer

Online zelfzorgprogramma, een praktische lichte cursus.

Elke week een ruim uur de tijd nemen voor jezelf en jouw welzijn.

Hoe kan goede zelfzorg eruitzien in deze maanden? In 8 wekelijkse sessies van 75 minuten oefenen we ons om gezond om te gaan met stress. Meer rust en ontspanning te creëren. Zodat we gezond het voorjaar in kunnen gaan. Zeer geschikt als je al eens een mindfulnesstraining hebt gevolgd en het oefenen wilt opfrissen of weer oppakken. Ook geschikt als mindfulness nieuw voor je is en je er onder deskundige begeleiding kennis mee wilt maken. 

Het programma is gebaseerd op mindfulness- en zelfcompassietrainingen. We komen vanaf 17 februari elke week vijf kwartier online bij elkaar (via ZOOM). We doen verschillende oefeningen: begeleide meditaties en korte oefeningen die je ook in je leven van alledag kunt gebruiken om jezelf te ontspannen en kalmeren. Hiernaast krijg je achtergronden over stress en ontspanning en tips voor het dagelijks leven.

“Hartelijk bedankt voor de fijne rustgevende les en deze oefening. Wordt gewaardeerd!” Lydia

“Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je sessies. Het heeft me geholpen als ik toch last van het Corona gedoe had.” Liesbeth

Wat heb je nodig?

  1. Een ruimte waarin je wekelijks circa anderhalf uur (min of meer) ongestoord kunt zitten en evt. ook liggen
  2. Een computer, telefoon of tablet met camera en geluid.
  3. Als je een telefoon of tablet gebruikt heb je ook de ZOOM-app nodig. Deze is gratis te downloaden via de appstore. Op een computer/laptop heb je geen ZOOM-app nodig. Je krijgt van ons een korte en overzichtelijke handleiding voor het gebruik van ZOOM.
  4. Een goede, stabiele (wifi)verbinding.

Kosten € 199,- (inbegrepen: ondersteunende materialen en audio opnames van begeleide meditaties.)

 

Lees meer »