Startdatum

Dinsdag 13 april
07:30 - 08.45 uur

Alle data op een rij

13, 20 april, 4 en 11 mei,  25 mei en 1 juni 2021.  Online.

Je dag goed beginnen met de vroege editie van ons online zelfzorgprogramma, een praktische en lichte cursus (6 bijeenkomsten)

’s Ochtends van 7.30 – 08.45 uur. Ruim een uur de tijd voor jezelf en jouw welzijn met mindfulness en compassie.

Hoe kan goede zelfzorg eruitzien in de uitdagende omstandigheden van deze maanden? In 6 sessies van 75 minuten oefenen we ons om gezond om te gaan met stress. Meer rust en ontspanning te creëren. Zodat we gezond het voorjaar in kunnen gaan. Zeer geschikt als je al eens een mindfulnesstraining hebt gevolgd en het oefenen wilt opfrissen of weer oppakken. Ook geschikt als mindfulness nieuw voor je is en je er onder deskundige begeleiding kennis mee wilt maken. 

De coronatijd vraagt veel van ons allemaal. Daarom willen we je graag ondersteunen om de komende maanden goed door te komen. Met een nieuw online zelfzorg-programma. Het programma is gebaseerd op mindfulness- en zelfcompassietrainingen. We komen in zes bijeenkomsten vanaf 13 april, steeds vijf kwartier online bij elkaar (via ZOOM). We doen verschillende oefeningen: begeleide meditaties en korte oefeningen die je ook in je leven van alledag kunt gebruiken om jezelf te ontspannen en kalmeren. Hiernaast krijg je achtergronden over stress en ontspanning en tips voor het dagelijks leven.

“Ik wil je laten weten dat ik veel positieve energie krijg van de cursus. Je bent deskundig en goed ingewijd in de mindfulness en erg betrokken bij ons als deelnemers. TOP! Een aantal jaren geleden werd ik geconfronteerd met Tinnitus en balanceerde in de eerste periode langs het randje. Een cursus mindfulness heeft mij toen mede geholpen om het oorsuizen naar de achtergrond te krijgen. Fijn om momenteel te ervaren dat ik bij jou heel andere dingen leer waar ik veel mee kan en in de praktijk breng. Elke ochtend begroet ik uitbundig mezelf en de wereld om mij heen. Ik wil  je het even laten weten omdat ik me erg op mijn gemak voel bij jou en dat zelfs via een beeldscherm. Een hele nieuwe ervaring! Dank voor de fijne uurtjes op woensdagochtend en super attent om ons de begeleidende teksten te sturen. De volgende week ben ik weer aanwezig, ik kijk er naar uit!Gretha

Wat heb je nodig?

  1. Een ruimte waarin je wekelijks circa anderhalf uur (min of meer) ongestoord kunt zitten en evt. ook liggen
  2. Een computer, telefoon of tablet met camera en geluid.
  3. Als je een telefoon of tablet gebruikt heb je ook de ZOOM-app nodig. Deze is gratis te downloaden via de appstore. Op een computer/laptop heb je geen ZOOM-app nodig. Je krijgt van ons een korte en overzichtelijke handleiding voor het gebruik van ZOOM.
  4. Een goede, stabiele (wifi)verbinding.

Kosten:

€ 149,- (inbegrepen: ondersteunende materialen en audio opnames van begeleide meditaties.)

 

Lees meer »