Startdatum

Vrijdag 11 september
17:00 - Uitgesteld

Alle data op een rij

Uitgesteld. (vrijdag 17 uur - zondag 15.30 uur.). Inclusief 2 overnachtingen en volpension. Locatie: herberg Het Klooster, Kloosterburen

Uitgesteld, nieuwe data nnb.

In dit retraite weekend staat het wezen van de mens en de natuur om ons heen centraal. Ons lichaam en brein vertellen ons steeds een verhaal. Een verhaal over heden, toekomst of verleden. Hoe verhouden we ons hiertoe, van moment tot moment? In de yoga en meditatie geven we onszelf de mogelijkheid om dit in rust en stilte te verkennen en er vertrouwd mee te raken. Met steeds het lichaam als thuisbasis, als herberg, om naar terug te keren.  En in dit weekend is het Klooster onze herberg.

Herberg Het Klooster in Kloosterburen wordt omringd door de verstilde natuur van het Groningse Hogeland. De retraiteruimte, het oude zusterhuis kijkt uit op een prachtige tuin met oeroude bomen

.

We bieden een afwisselend programma met yoga en meditatie beoefening. Ook wandelen we in stilte buiten op het hoge land naar de dijk en de kwelders. Op een ontspannen, wakkere manier aanwezig zijn bij alles wat zich aandient, van moment tot moment. Met niet-oordelende milde aandacht voor jezelf en je omgeving, alle zintuigen open. Dit weekend zijn we grotendeels in stilte en off-line. Je hebt dus een weekend sociaal verlof. De meditaties en yoga sessies worden wel begeleid. Daarnaast is er ruimte ervaringen te delen in een luisterkring, of in een individueel gesprek met Rhodes of Annetje.

Voor wie: iedereen die behoefte heeft aan een verdiepende retraite, ervaring met yoga en meditatie / mindfulness is wenselijk.

Tijden: Uitgesteld ivm Coronamaatregelen

Prijs: € 330,- op basis van volpension in 2-persoonskamers (verblijf, ontbijt, lunch, diner, koffie/thee).

Locatie: Herberg het Klooster, Damsterweg 8 Kloosterburen.

Lees meer »