Actueel

Dagelijks – op werkdagen tussen 7:00 – 8:00 uur –  kun je meedoen met onze online Ochtend Meditatie. Kosteloos, verbindend, in stilte

Verken ook de begeleide live meditaties door Annetje Jikai op online meditatie platform 30NOW

Door Annetje Brunner begeleide meditaties zijn nu ook te beluisteren via de gratis Insight Timer meditatie app

 

 

Vergoedingen mindfulness training 2023

Bij stress- of burnout klachten

Een aantal verzekeraars vergoeden in het aanvullende pakket (een deel van de ) mindfulness training bij stressklachten. De vergoeding is tussen de 150 en 350 euro per cliënt (check de polis voor de precieze bedragen). Het betreft een tegemoetkoming in de kosten van een MBSR/ MBCT training voor verzekerden van 18 jaar en ouder met burn-out klachten. Voorwaarden: de MBSR of MBCT moet gegeven worden door een mindfulnesstrainer die VMBN lid categorie 1 zijn (zoals de trainers van De Werkschuur). Ook moet de deelnemer in de meeste gevallende een verwijsbrief van huisarts of bedrijfsarts hebben. De verwijsbrief kan de deelnemer samen met de factuur van de trainer meesturen naar de verzekeraar.
Kijk voor de laatste gegevens van uw verzekeraar voor 2023 op: mindfulness vergoeding verzekeringen

Krappe beurs?

We hanteren bij De Werkschuur het principe dat geld geen belemmering mag vormen om deel te nemen aan de mindfulness training. Particuliere deelnemers met een minimum inkomen en studenten betalen een bijdrage naar inkomen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van De Werkschuur: